Invitation til workshop og konference omkring fællesskaber og trivsel

Region Syddanmark, Syddansk Universitet og Designskolen Kolding inviterer til workshop og konference om fællesskaber og trivsel:

Fællesskaber er nøglen til at fremme sundhed og trivsel.

Det viser resultaterne fra projekt ’Sundhed, kultur og natur’, som Region Syddanmark i samarbejde med Designskolen Kolding og Syddansk Universitets Institut for Idræt og Biomekanik har gennemført i de seneste 2½ år.
Men det er overraskende, at der tit ikke gøres nok for at opbygge fællesskaber, så de bliver bæredygtige.
Derfor har vi udviklet et værktøj til systematisk opbygning af fællesskaber – værktøjet ’fællesskaber i fokus – fif’, som vi har testet i samarbejde med forskellige aktører.
Vi vil gerne invitere dig – og dine kolleger –  til en inspirerende dag om fællesskaber og trivsel i Spinderihallerne i Vejle den 13. oktober fra 9.30-15.30

I løbet af formiddagen vil vi overordnet se på, hvilken betydning fællesskaber har for sundhed og trivsel med udgangspunkt i natur og kultur.
Efter frokost præsenterer vi værktøjet ’fif’ i mindre workshops. Her får I inspiration til at bruge ’fif’ i jeres arbejde i foreninger, i forskellige kommunale forløb, på ungdomsuddannelser – og i forskellige sammenhænge i naturen og kulturen.
Hver deltager får et eksemplar af ’fif’ med hjem efter deltagelse i eftermiddagens workshops.

Arrangementet er gratis, men der opkræves et ’no-show gebyr’ på 500 kr. ved udeblivelse.
Tilmelding senest den 8. oktober på flg. link: https://rsd.plan2learn.dk/dl.aspx?xmg=4461c024-f29a-4569-bb22-20124a641e2f&r=KursusValg.aspx?id=85105

Programmet for dagen kan findes her: Program til Fællesskaber og trivsel