Sundhedsstrategisk Forum

BAGGRUND & FORMÅL

Kommunaldirektørerne i Syddanmark tog beslutning om etablering af Sundhedsstrategisk Forum den 7. august 2008. Sundhedsstrategisk Forum er et mødeforum for de 22 syddanske kommuner.

Sundhedsstrategisk Forum er etableret med henblik på at formalisere samarbejdet mellem alle 22 kommuner, etablere et bagland for de kommunale medlemmer af Det Administrative Kontaktforum og drøfte og formulere kommunale strategier på sundhedsområdet.

Sundhedsstrategisk Forum afholder møder 5 gange årligt. Møderne er placeret forud for møderne i Det Administrative Kontaktforum. På møderne drøftes aktuelle dagsordenspunkter på sundhedsområdet, der har fælleskommunal interesse, ligesom tværsektorielle dagsordenspunkter til det kommende møde i Det Administrative Kontaktforum også drøftes.

Sundhedsstrategisk Forum konstituerer sig med en formand og 4 næstformænd. Disse 5 udgør ligeledes de kommunale medlemmer af Det Administrative Kontaktforum.

 

Klik her for at se kommissorium for Sundhedsstrategisk Forum.

 

VardeBillundVejleFredericiaKoldingVejenEsbjergTønderHaderslevFanøÅbenråSønderborgMiddelfarNordfynKertemindeOdenseAssenFåborg-MidtfynNyborgSvendborgÆrøLangeland