Workshop om compassion v. Steno Diabetes Center Odense

Vil du være med til at gøre vores sundhedsvæsen mere medmenneskeligt? Compassion kan være måden at gøre det på. Samtidig er compassion særdeles velegnet for både brugere og ansatte i sundhedsvæsenet, hvor hverdagen for mange stiller høje følelsesmæssige krav.

Formålet med workshoppen er at introducere, inspirere og understøtte evnen til at træne compassion og self-compassion. Begge dele styrker menneskelige kvaliteter som nærvær, venlighed, åbenhed, rummelighed og taknemmelighed over for sig selv og sine medmennesker. Hvad enten det er i det nære og familien eller på arbejdet i forhold til kolleger. Uanset hvor giver compassion et bedre og sundere psykisk og fysisk miljø. 

På workshoppen får du:

  • En introduktion til compassion som begreb og metode
  • Mulighed for at træne din evne til compassion og self-compassion via individuelle- og gruppeøvelser og refleksion
  • En formiddag der giver energi, glæde og styrke

På workshoppen arbejder vi med, hvordan du kan styrke de sunde relationer på din arbejdsplads, som er med til at forebygge stress og udbrændthed hos dig selv, dine kollegaer og brugerne.

Sammen med andre sundhedsprofessionelle og brugere får du inspiration til, hvordan du kan være med til at skabe et mere medmenneskeligt sundhedsvæsen. Der skiftes mellem oplæg, sparring og øvelser. Og det er helt op til dig, hvor meget du har lyst til at dele med de andre.

Workshoppen er både for sundhedsprofessionelle og brugere.

Praktiske oplysninger:

Hvornår: Den 7. marts 2024, kl. 9.00-13.00

Hvor: Severin kursuscenter, Skovsvinget 25, 5500 Middelfart

Link til tilmelding: Workshop i compassion – Steno Diabetes Center Odense (SDCO)