Invitation til webinar om vaccinationsindsatser i udsatte områder

Sundhedsstyrelsen inviterer aktører i kommuner, regioner og andre organisationer, der arbejder med lokale vaccinationsindsatser til webinar onsdag den 23. juni 2021, klokken 9.30 – 11.15.

Vaccination mod COVID-19 er afgørende for at sikre et lavt smittetryk og spiller en vigtig rolle i genåbningen af Danmark. Generelt ser vi en høj vaccinationstilslutning på tværs af Danmark, men i mange kommuner er der alligevel områder, hvor der ikke er så mange, der er vaccinerede. 

En række kommuner og regioner har etableret lokale indsatser i områder med lav vaccinationstilslutning. Her har der været særligt fokus på at nå ud til borgere, der har svært ved at finde, forstå og handle på informationer om vaccination. Med afsæt i blandt andre disse erfaringer inviterer Sundhedsstyrelsen til et webinar, der sætter fokus på, hvordan man kan igangsætte lokale indsatser i samarbejde mellem kommune, region og civilsamfund.

Webinaret er særligt for aktører i kommuner, regioner, civilsamfundsorganisationer og andre, der ønsker at få viden og inspiration til, hvordan lokale indsatser kan øge vaccinationstilslutningen og skabe mere lighed i vaccination. 

Webinaret er finansieret af Sundhedsstyrelsen og deltagelse er derfor gratis.

 

Tilmelding

Webinaret afholdes i Zoom onsdag den 23. juni 2021, klokken 9.30 – 11.15.

Tilmelding via dette link: Webinar om vaccinationsindsatser i udsatte områder | Frivillighed.dk 

Inden webinaret sender vi dig en mailindkaldelse med link til webinaret og information om, hvordan du får adgang.

FRIST FOR TILMELDING: 22. juni 2021.