Informationsmøde om seneste genudbud af hjælperordninger til patienter med kronisk respirationsinsufficiens i Syddanmark

Målgruppe: Nøglemedarbejdere i kommunalt regi der arbejder med hjælperordninger til patienter med kronisk respirationsinsufficiens i Syddanmark samt deres nærmeste ledere.

 

Ved det kommende informationsmøde omkring det seneste genudbud af hjælperordninger til patienter med kronisk respirationsinsufficiens i Region Syddanmark, vil vi give et indblik i de væsentligste forskelle mellem det nuværende udbud og det nye. Der vil være information om driftsstart, virksomhedsoverdragelse og hvilke tiltag der er gjort i forhold til, at sikre en større stabilitet på de enkelte ordninger. Vi vil desuden komme ind på hvorledes Regionen fremover bliver opdelt og ordningerne tildelt de enkelte Leverandører, samt hvorledes Regionsfunktionen for Respirationscenter Syd, efterfølgende har organiseret sig for, at sikre et endnu tættere samarbejde med både leverandører og kommuner.

Vi er bevidste om, at udbudsprocessen ikke har givet tid til dialog med kommunerne undervejs, men ser nu frem til dette informationsmøde, hvor der også bliver mulighed for at stille spørgsmål.

 

Dato: onsdag den 14. september 2022

Tid: kl. 09.00 til 11.00

Sted: Fredericia Uddannelsescenter

 

Det er gratis at deltage, men tilmelding nødvendig – klik på linket her:

 

https://rsd.plan2learn.dk/KursusValg.aspx?id=93761

 

Tilmeldingsfrist er den 6. september 2022.