Høring af tværsektorielt forløbsprogram for borgere med lænderygbesvær

Opdatering den 27. marts 2023: Hermed det endelige høringssvar: Fælleskommunalt Høringssvar På Tværsektorielt Forløbsprogram For Borgere Med Lænderygbesvær Færdig

 

___________________________________________________________________________________ 

Følgegruppen for forebyggelse har udarbejdet høringsudkast til en nyt tværsektorielt forløbsprogram for borgere med lænderygbesvær i Syddanmark. Høringsudkastet sendes nu i  høring.

Der vil blive udarbejdet et fælleskommunalt høringssvar på forløbsprogrammet og I bedes forhøre jer på både sundheds- og socialområdet ift. input til høringssvaret. Den enkelte kommune har også mulighed for selvstændigt at afgive et høringssvar. 

Høringsfristen er den 27. marts 2023.

DatoHandlingFrist for tilbagemelding til sekretariatet (mia.hansenmandau@middelfart.dk
21. februarFørste udkast til høringssvar sendes til kommentering i kommunerne17. marts
21. marts

Andet udkast til høringssvar sendes til kort endelig kommentering. Er der afsluttende bemærkninger til høringssvaret, kan disse afgives.

25. marts

Sekretariatet vil indhente input fra kommunale repræsentanter til udarbejdelse af udkastet, men såfremt der er kommuner, som har nået at dykke nærmere ned i forløbsprogrammet allerede nu, er skriftlige input meget velkomne.

Høringsudkastet kan læses her: Høringsudkast Tværsektorielt Forløbsprogram For Borgere Med Lænderygbesvær I Region Syddanmark

Link til regionens hjemmeside med info om høringen: Høringsportalen

 

Henvendelser vedrørende høringen sendes til Mia Mandau, mia.hansenmandau@middelfart.dk