Invitation til VIDENSDAG i Haderslev – Ældreplejen på nye måder 2.0

KOM til Haderslev den 10. juni 2024

 

Vi slår nemlig igen dørene op for en vidensdag for medarbejdere, ledere og politikere, hvor vi har fokus på organisering, eksekvering og skalering af strategiske omlægninger på ældreområdet. Vidensdagen er relevant for både offentlige og private organisationer.

 

KOM og hør borgere, medarbejdere, ledere og chefer fortælle om udfordringerne og succeserne vi har gjort med vores strategiske indsatser:

  • Kaffe Først (mindre tværfaglige selvstyrende teams)
  • E-distrikt
  • Plejehjem i eget hjem
  • Vis mig vej

 

KOM og få inspiration til hvordan I omlægger ældreplejen, som bidrager til flere ressourcer.

 

I Haderslev kan vi i 2024 sige, at vi IKKE mangler SOSU-medarbejdere, fordi vi nu høster frugterne af vores indsatser, som vi igangsatte for 3-4 år siden. Vi har fat i noget der virker. Det skal vi holde fast i og gøre mere af. Disse initiativer vil I høre meget mere om den 10. juni i Haderslev.

 

På vidensdagen får I også den fantastiske mulighed – at høre Sidsel Vinge, som vil sige noget om ”Hvad er der nu galt med strukturen i sundhedsvæsen? Og hvorfor findes ældreområdet slet ikke?”

 

Læs mere om programmet for dagen her: Invitation VIDENSDAG

 

Tilmeldingerne tikker ind, men der er stadigvæk ledige pladser at få. Hvis du ikke vil gå glip af en super spændende dag så TILMELD DIG HER Vidensdag, Ældreplejen på nye måder 2.0 | Haderslev Kommune (plan2learn.dk)